User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8

    Question Help I have a problem with a 96

    I have a 1996 mazda protege the 1.5 dohc. when you are giving it gas it seems to stutter around 2-3k rpm some days it is fine not bad then others it is worse. I have changed the fuel filter, clean the throttle body, change my cap and rotor, also the spark plug wires and the spark plugs and it is still giving me a problem i am not sure if anyone has had the same type of problem but i will take any advice!!

    Thank you
    Thomas
    thomas_ghost99@hotmail.com

    Thanks for any help if you have any!!!

  2. #2
    Cone Rash Henry's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    3,941
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    53
    Damn. I just had the same problem with my 240 but it seemed to go away now that I put new plugs in it but I see you've already done that, and the cop and rotor (that was the next thing). Have you tried new injectors?
    Quote Originally Posted by TEDDER1 View Post
    Hello,

    I'm the guy who walked up on you while you were sucking some guy's protein straw in your car. My friends don't believe me, so I need to get some pics of you off of your myspace.

    Ps what you were doing with your lips was amazing.

    Henry, the guy in the red camaro next to you.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    No i haven't tryed injectors yet but i have tryed putting some STP injector cleaner in an after that tank of gas was gone i put some SeaFoam in and still the same problem. Some days it is alright then it gets worse, i have notice if you are easier on the gas it really doesn't do it but that is accelerating slower than and old person.

  4. #4
    OF Member fast1.5's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    170
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    cam sensor they are notorious for that


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 350z Problem. help diagnose the problem
    By boostinTT in forum Nissan | Infiniti Tech
    Replies: 9
    Last Post: 09-22-2010, 03:01 PM
  2. Hmm Got A Bit Of A Problem
    By NirvanaDSM in forum Mitsubishi Tech
    Replies: 5
    Last Post: 07-09-2009, 08:30 AM
  3. problem with x box 360
    By Donkey Elephant in forum Computers | Cell Phones | Gadgets
    Replies: 10
    Last Post: 07-06-2009, 04:55 PM
  4. problem with my A/C
    By soto2635 in forum Nissan | Infiniti Tech
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2008, 05:52 PM
  5. OF problem??
    By 03EvoCutie in forum The Lobby
    Replies: 4
    Last Post: 09-02-2005, 11:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83